Advertisement

Kozan Yangın : Kozan'da yangın bölgesine yardımlar sürüyor - Adana : Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kozan Yangın : Kozan'da yangın bölgesine yardımlar sürüyor - Adana : Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 3 dönüm ormanlık alan kül oldu. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.kozan'ın kuyubeli köyüne bağlı i̇bolu. Kozan yangın hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kozan yangın haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Adana\'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede çevreye yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 3 dönüm ormanlık alan kül oldu. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kozan'da korkutan yangın
Kozan'da korkutan yangın from www.adanahabermerkezi.com
Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.i̇lçeye bağlı orçan mahallesi karaçalılı mevkii'nde. Kozan'da orman yangını çıkan bölge ve özelliği. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. Adana'nın kozan ilçesinde dün çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı. Adana'nın kozan ilçesinde, son 1 ay içinde çok sayıda yangının çıktığı kuyubeyi köyünde dün yeniden başlayan orman yangınını kontrol altına alıp, söndürmek için ekiplerin çalışmaları hala devam ediyor. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine sıçradı. Son dakika adana kozan haber ve gelişmeleri. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.kozan'ın kuyubeli köyüne bağlı i̇bolu.

Tarım ve orman bakanımız dr.

Adana'daki orman yangınıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı. Kozanda yangın haberleri ve kozanda yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Adana'nın kozan ilçesinde dün çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı. Yangın nedeniyle 6 mahallede yaklaşık 800 hane boşaltılırken akşam olması nedeniyle havadan müdahaleye ara verildi. Kozan kaymakamı şafak gürçam, beraberindekilerle yangının devam ettiği alanlarda incelemelerde bulundu. İlçeye bağlı çamlarca mahallesi?ndeki kızılçam ormanlık alanında öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle. Yangının 150 hektarlık alanı etkisi altına aldığı ve yangının sürdüğü belirtilti. Adana'nın kozan ilçesi ormanlık alan mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki orman yangınında 6 köyün tedbiren boşaltıldığını açıkladı. 08 temmuz 2017 cumartesi 14:12.

08 temmuz 2017 cumartesi 14:12. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Gece geç saatlerde başlayan orman yangınına kozan, aladağ ve adana orman i̇şletme. Yangın nedeniyle 6 mahallede yaklaşık 800 hane boşaltılırken akşam olması nedeniyle havadan müdahaleye ara verildi. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı.

Kozan Kalesi Yakınında Korkutan Yangın - Haberler
Kozan Kalesi Yakınında Korkutan Yangın - Haberler from foto.haberler.com
Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.i̇lçeye bağlı orçan mahallesi karaçalılı mevkii'nde. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine sıçradı. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede çevreye yayıldı. Adana'nın kozan i̇lçesi'nde çıkan orman yangınında 10 hektarlık orman yandı.yangın, geçtiğimiz akşam saat 20.30 sıralarında ilçeye bağlı turgutlu köyü ile kozan barajı arasındaki ormanlık alanda.

Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar kızılçam ormanlık alan küle döndü. Kozanda yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Adana'nın kozan ilçesi ormanlık alan mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Bölgede 3 yerleşim birimi boşaltılırken, vatandaşlar bulabildikleri araçlarla son anda evlerini. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.i̇lçeye bağlı orçan mahallesi karaçalılı mevkii'nde. Adana'nın kozan ilçesinde dün çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde başlayan yangın aşırı rüzgarın da etkisiyle bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Bekir pakdemirli, adana'nın kozan ilçesinde 2 gündür süren yangın bölgesinde sabah saatlerinde. 24.08.2020 09:40 | son güncelleme:

Son dakika adana kozan haber ve gelişmeleri. Kozanda yangın haberleri ve kozanda yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı. Adana'nın kozan ilçesinde, son 1 ay içinde çok sayıda yangının çıktığı kuyubeyi köyünde dün yeniden başlayan orman yangınını kontrol altına alıp, söndürmek için ekiplerin çalışmaları hala devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi çulhacı sokak'ta durdu durmuş'un oturduğu evde yangın çıktı.

Adana Kozan'daki yangın söndürülemiyor
Adana Kozan'daki yangın söndürülemiyor from i.haberglobal.com.tr
24.08.2020 09:40 | son güncelleme: Kozan'da orman yangını çıkan bölge ve özelliği. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının. Gece geç saatlerde başlayan orman yangınına kozan, aladağ ve adana orman i̇şletme. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar kızılçam ormanlık alan küle döndü. İlçeye bağlı çamlarca mahallesi?ndeki kızılçam ormanlık alanında öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle. Kozanda yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Adana kozan'daki yangın kontrol altına alındı.

Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde başlayan yangın aşırı rüzgarın da etkisiyle bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı.

Son dakika adana kozan haber ve gelişmeleri. Edinilen bilgiye göre, cumhuriyet mahallesi çulhacı sokak'ta durdu durmuş'un oturduğu evde yangın çıktı. Kozan'da orman yangını adana'nın kozan ilçesine bağlı karabucak mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan i̇lçesi'nde çıkan orman yangınında 10 hektarlık orman yandı.yangın, geçtiğimiz akşam saat 20.30 sıralarında ilçeye bağlı turgutlu köyü ile kozan barajı arasındaki ormanlık alanda. Adana'nın kozan ilçesi ormanlık alan mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Tarım ve orman bakanımız dr. Kozanda yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle 6 mahallede yaklaşık 800 hane boşaltılırken akşam olması nedeniyle havadan müdahaleye ara verildi. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken. Gece geç saatlerde başlayan orman yangınına kozan, aladağ ve adana orman i̇şletme. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde başlayan yangın aşırı rüzgarın da etkisiyle bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar